Wat is jouw opdracht?

Hiflex Automatiseringstechniek biedt méér dan alleen componenten. Zij heeft namelijk alles in huis om complete fabrieksinstallaties te automatiseren. De afgelopen jaren is Hiflex een zeer betrouwbare partner gebleken voor de industriële én maritieme sectoren in Nederland.

Als Accountmanager regio Noord is het jouw opdracht om met de innovatieve componenten van wereldmerken, waaronder Hitachi, Exor, Invertek, Mitsubishi Electric, deuren te openen bij nieuwe klanten en bestaande relaties te onderhouden.
Door op zoek te gaan naar nieuwe afzetmogelijkheden binnen de industriële automatisering bouw je het rayon verder uit. Het uiteindelijke doel: bouwen aan stevige klantrelaties en zorgen dat Hiflex gezien wordt als dé meest toegankelijke partner voor uiteenlopende automatiseringsvraagstukken!

Het motto van Hiflex Automatiseringstechniek is niet voor niets: let us simply be supportive!

Hoe ga je dat aanpakken?

Na een leuke, pragmatische training in het eigen trainingscentrum van Hiflex ga je aan de slag in de Noordelijke helft van Nederland. Je bent energiek en sociaal en zo open je deuren! Je bouwt een eigen klantenkring op en bestendigt de huidige. In je doelgroep bevinden zich eindgebruikers, machinebouwers, installateurs en wederverkopers. Elke dag is anders en daarom is er veel dynamiek.

De behoeftes van je klant breng jij probleemloos in kaart. Je geeft concreet antwoord op al hun vragen en helpt ze met het kopen van de componenten uit het leveringsprogramma. Zo bouw je een langdurig partnership op!

Samen met je collega-technici zoek je verdieping bij elke klant en breng je de systemen van onder andere Hitachi, Exor, Invertek, Mitsubishi Electric onder de aandacht.

Accountmanager zijn bij Hiflex betekent veel eigen verantwoordelijkheid, een klantgerichte en flexibele houding en leergierig zijn! Je rapporteert in deze functie aan de Sales Manager en je bent 1x per 3 weken met het hele team in Ridderkerk aanwezig.

Wat breng je daarvoor mee?

  • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting elektrotechniek, mechatronica of besturingstechniek
  • 3 tot 5 jaar commerciële werkervaring binnen de industriële automatisering, aandrijftechniek, meet-en regeltechniek of aanverwant
  • Sterk analytisch en probleemoplossend vermogen
  • Zelfstartend, sociaal, extravert, klantgericht, leergierig en flexibel
  • Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
  • Bij voorkeur woonachtig centraal in Nederland, ten noorden van de lijn Leiden, Amersfoort, Apeldoorn

Wat krijg je ervoor terug?

Binnen Hiflex heerst een plezierige en informele werksfeer. Je mag volledig zelfstandig werken in een te gekke functie waar techniek en commercie gecombineerd zijn. De onderlinge samenwerking met collega's is prettig en op basis van volledig vertrouwen. Je werkt met innovatieve producten van wereldmerken als Hitachi, Exor, Mitsubishi en Invertek.

Bij Hiflex kan je je continue blijven ontwikkelen. Door het volgen van opleidingen of cursussen. En als je het fijn vindt mag je je ook af en toe in het zweet werken met het fitnessabonnement van de zaak :-)

Wie worden je collega's?

Heb je interesse?

Is je interesse gewekt? Solliciteer dan snel.

Solliciteer