Chiron-tec 2de prijs Reliance competitie

Dennis Slegers (Chiron-tec) en Gerrit Harmsen (Hiflex)

Chiron-tec wint 2de prijs in Reliance 4 Success Story competitie

Chiron-tec uit Rosmalen heeft de 2de prijs in de Reliance 4 Success Story competitie gewonnen met een project dat zij hebben gerealiseerd bij het bedrijf Zandbergen World's Finest Meat. In maart 2020 heeft Chiron-tec een systeem geïmplementeerd voor de besturing en monitoring van de processen van koelen en vriezen in de productiefaciliteit van Zandbergen. Hiflex feliciteert Chiron-tec met het behalen van de 2de prijs met dit mooie project.


Klik hier om meer te lezen over het project en de 2de prijs gewonnen door Chiron-tec

Reliance competitie podium

Jaarlijkse Reliance 4 Success Story competitie

Elk jaar schrijft Geovap (ontwikkelaars van Reliance 4 SCADA) een competitie uit voor projecten gerealiseerd met Reliance 4 SCADA. Van over de hele wereld worden projecten ingestuurd met een grote diversiteit aan applicaties. Met deelname aan deze competitie maak je kans op mooie prijzen die onder andere bestaan uit grote ontwikkellicenties.


Interesse in Reliance 4 SCADA? Klik dan hier voor meer informatie of neem contact met ons op. Wil je meedoen in de Reliance 4 Success Story competitie van dit jaar? Klik dan hier voor informatie en het deelnameformulier.