Exor 700 serie uitgebreid!

De zeer succesvolle Exor 700 serie is uitgebreid met maar liefst 4 nieuwe modellen.


eX707G

De eX707G is gebaseerd op de eX707 maar dan aangepast voor toepassingen in ruigere / lastigere omgeving. Het toegepaste TFT is een extra contrastrijk TFT met high bright achtergrondverlichting én is robuust massief verlijmd met de rest van het front (zgn Optical bonding techniek). Hierdoor is dit paneel werkelijk uitstekend afleesbaar, ook bij direct zonlicht.

Exor JSmart HMI


De IP beschermingsgraad aan de voorzijde is IP66 en het bedrijfstemperatuur inzetbereik is -20°C tot +60°C. Dit HMI is voorzien van onder andere: CE, DNV-GL, EUROMR, ATEX, IECEx, UL508 listed.


eX707FB

De eX707FB is gebaseerd op de eX707 maar is volledig aangepast zodat deze kan worden toegepast in productieomgevingen voor voedsel en drank. (FB = Food & Beverage)

Exor eX715FB HMI bedienpaneel


Het paneel is geproduceerd volgens richtlijnen en regelgeving voor voedselveiligheid:

  • DIN EN 1672-2 "Food processing machinery – Safety and hygiene requirements"
  • EHEDG
  • FDA 21 CFR 177.2006
De voorzijde van het paneel is voorzien van een RVS rand en een silicone rubber pakking, met daarachter een RVS manchet zodat het paneel extreem kan worden ingeklemd. Het front is robuust polyesterfolie. Het front is ontworpen om werkelijk bestand te zijn tegen het dagelijks schoonmaken met hoge druk, heet water en extremere chemicaliën.

Exor eX707FB pakking


eXware 707(Q)

De eXware serie is gebaseerd op het platform van de eX700 serie bedienpanelen, maar dan zonder scherm en touchbediening. Door alle mogelijkheden van de eXware is een IIoT Controller & Gateway een betere naam. De eXware wordt geprogrammeerd met JMobile software, behalve schermweergave en touchbediening zijn alle mogelijkheden van JMobile op de eXware beschikbaar. Dus de complete set van mogelijkheden van communicatiedrivers, koppelingen, Corvina Cloud oplossingen, CODESYS V3 PLC, etc van de standaard JMobile HMI's staan ter beschikking.

Exor eXware707

Deze ontwikkeling van Exor is wederom een stap voorwaarts op het gebied van IIoT (Industrial Internet of Things) en Industry 4.0. Van de eXware zijn 3 varianten beschikbaar. Alle varianten beschikken over JMobile én Corvina Cloud licentie.

Alle eXware controllers zijn voorzien van CE, UL, IECEx en ATEX certificering en hebben een temperatuur inzetbereik van -20..+60°C.