Hiflex gevel

Groot assortiment remweerstanden

Hiflex heeft nu een groot assortiment remweerstanden van 200W tot en met 50kW in diverse weerstandswaarden (kleiner of groter op aanvraag). Veel types kunnen wij standaard uit voorraad leveren.

Remweerstand nodig?

Heb je een applicatie met een elektrische aandrijving (frequentieregelaar, servo e.d.) en moet er geremd worden? In veel gevallen is er een remweerstand nodig. Hiflex geeft al meer dan 20 jaar degelijk advies en heeft nu haar assortiment remweerstanden nog meer vergroot. Hierdoor kunnen wij altijd een passende oplossing bieden.

Laat je goed adviseren

De keuze van het type remweerstand (vermogen en weerstandswaarde) is afhankelijk van een aantal factoren. Een passende remweerstand zorgt er voor dat er voldoende remcapaciteit beschikbaar is en dat de aandrijving niet beschadigd. Daarom is een goed advies zeer belangrijk. Onze technisch adviseurs kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze.

Vraag het Hiflex!

Maak gebruik van onze expertise. Heb je vragen of hulp nodig bij het selecteren? Mail ons via verkoop@hiflex.nl of bel 0180-466004

Informatie over ons assortiment remweerstanden is te vinden via de onderstaande knop.

Lees verder