CODESYS 3 de nieuwe standaard voor Hitachi PLC's

Hitachi heeft aangekondigd te stoppen met de productie van Actwin EH150 CPU’s en Actwin MICRO-EH PLC’s. Huidige en nieuwe ontwikkelingen van Hitachi richten zich volledig op de CODESYS Micro-EHV+, EHV+ en HX PLC's

Alle CPU’s en MICRO PLC’s die met CODESYS worden geprogrammeerd blijven gewoon leverbaar. De montageplaten en I/O kaarten van de EH-150 serie en de uitbreidingsunits van de MICRO-EH serie blijven ook leverbaar.

Dagelijks draaien er nog duizenden Actwin CPU’s in het veld. Soms is het lastig om bij een defect, in een bestaande besturingskast, de PLC te vervangen of te repareren. Omdat deze series uit productie gaan adviseren wij u vroegtijdig voldoende reservemateriaal te bestellen voordat de productie stopt.

Vervanging:

Reden: Hitachi is genoodzaakt te stoppen met de productie van EH-150 Actwin CPU’s en MICRO-EH Actwin PLC’s omdat enkele componenten die in deze PLC’s gebruikt worden niet meer geproduceerd worden.

Datum: Tot 15 December 2019 kunt u uw orders plaatsen die wij nog bij Hitachi kunnen bestellen. Hiflex verhoogt zelf de servicevoorraad waarmee wij u zo lang mogelijk kunnen ondersteunen. Hitachi zal de units blijven repareren tot maart 2026. Deze periode kan eventueel worden verkort afhankelijk van de beschikbaarheid van benodigde componenten.


Bij een overstap naar Hitachi CODESYS PLC’s willen wij u graag op weg helpen!

Gratis workshop:
Wij nodigen u graag uit om de gratis CODESYS workshop bij te wonen voor een introductie van CODESYS in combinatie met de Hitachi PLC.

Starterkit:
Maak kennis met de Hitachi CODESYS PLC. De CODESYS programmeeromgeving is gratis! Daarnaast kunnen wij u een Hitachi CODESYS PLC aanbieden voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Programmeer ondersteuning:
Tegen een gunstig tarief kan Hiflex voor u een bestaand Actwin project omprogrammeren. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.