Ter vervanging van de huidige medewerker zijn wij op zoek naar een:

Productmanager EXOR HMI

Wie zijn we en wat wordt er van jou verwacht?

Hiflex Automatiseringstechniek B.V. biedt meer dan alleen de componenten. Met innovatieve producten van wereldnaam, jarenlange technische kennis én de exclusieve vertegenwoordig van bekende fabrikanten heeft Hiflex alles in huis om complete installaties te automatiseren in de industriële en maritieme markt.

Exor HMI is een zeer succesvolle productlijn binnen het leveringsprogramma van Hiflex mede door de hoge kwaliteit en het hoge niveau van innovatie.

Als Productmanager ben je de spil tussen de leverancier Exor, Hiflex en onze klanten. Je hebt van nature een klantgerichte instelling. Je houdt de productontwikkelingen nauw bij en vertaalt deze informatie door naar de Hiflex binnen- en buitendienst collega’s. Marktwensen koppel je terug aan de leverancier zodat zij hiermee rekening kunnen houden bij de toekomstige productontwikkelingen. Je verzorgt zelf de aanvragen die via de buitendienst binnen komen en die telefonisch direct bij je worden geplaatst. Eerste lijns-technische vragen beantwoord je zelf. Voor diepgaande technische vragen kan je een beroep doen op onze projectingenieurs. Na opleiding ben je in staat zelfstandig een workshop aan klanten te geven over de EXOR HMI’s.

Hoe ga je het doen?

Na een gedegen inwerkperiode , die onder meer een diepgaande producttraining door je a.s. collega’s van de technische afdeling omvat, ga je de werkzaamheden met een grote mate van zelfstandigheid binnen ons binnendienst verkoopteam uitvoeren.

Bij wie ga je dit doen?

Wij zijn een leverancier van componenten en bieden technische ondersteuning op het gebied van industriële én maritieme automatisering. Wij beschikken over een exclusieve vertegenwoordiging van PLC's, frequentieregelaars, softstarters, servo-systemen, bedieningspanelen, IPC's, SCADA-software en voedingssystemen van o.a. Hitachi, Exor, Invertek en Reliance. Mede door de jarenlange ervaring in dit vakgebied is Hiflex als geen ander gespecialiseerd in besturings- en aandrijftechniek. Daarnaast levert Hiflex het complete factory automation programma van Mitsubishi Electric.

Toegankelijkheid, flexibiliteit en klantvriendelijkheid staan hoog bij ons in het vaandel. "Let us simply be supportive" is dan ook onze lijfspreuk.

Wat bied je ons?

Je hebt een gedegen opleiding in elektrotechniek, elektronica of mechatronica en je bent analytisch sterk. Je hebt een leergierige instelling en je kunt je flexibel opstellen.

Je bent enthousiast en energiek.

Je vindt het leuk om klanten te adviseren en om te verkopen.

Je bent een sociale, klantgerichte persoonlijkheid en je kunt verantwoordelijkheid dragen.

Wat bieden we jou?

 • Een veelzijdige functie waarin dat je heel veel ervaring kunt opdoen in de wereld van de industriële en maritieme automatisering op een zeer innovatief niveau.
 • Een laagdrempelige organisatie met een plezierige, informele werksfeer
 • Het onderlinge vertrouwen en ondersteuning van collega PM-ers en techneuten met ruime ervaring
 • Werken met producten van wereldnaam
 • De mogelijkheid om je d.m.v. opleidingen te blijven ontwikkelen of je in je vrije tijd in het zweet te werken met de fitness van de zaak regeling
 • Een groep plezierige, enthousiaste directe collega’s
 • Een ruime inwerkperiode deels in ons eigen opleidingscentrum
 • Zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder o.a. een zeer interessante pensioenregeling, winstdelingsregeling, goede studiekostenregeling enz.

Wat vinden wij een pré?

 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal.
 • Affiniteit met aandrijftechniek en industriële automatisering
 • Interesse op zowel hardware als softwaregebied
 • Een zekere mate van stressbestendigheid

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met John van der Lugt via 0180-466004 of john@hiflex.nl, hoofd van de verkoopafdeling.