Vacature commerciele binnendienst medewerkerVacature commerciële binnendienst medewerker (m/v) met affiniteit tot de aandrijf- en besturingstechniek

(Ook als je pas afgestudeerd bent of binnenkort gaat afstuderen kan je zeker reageren)Wie zijn wij?

Wij zijn een leverancier van componenten op het gebied van de industriële automatisering en bieden vergaande technische ondersteuning aan onze afnemers. Wij beschikken over exclusieve vertegenwoordigingen van o.a. frequentieregelaars, PLC's, bedienpanelen en softstarters. Mede door de jarenlange ervaring in dit vakgebied is Hiflex als geen ander gespecialiseerd in de besturings- en aandrijftechniek. Toegankelijkheid, flexibiliteit en klantvriendelijkheid staan hoog bij ons in het vaandel.
Wat bieden wij?

Onze nieuwe verkoop binnendienst medewerk(st)er bieden wij een uitdagende functie met een grote variatie aan werkzaamheden die o.a. bestaan uit het opstellen en commercieel begeleiden van offertes en het beantwoorden van eerstelijns technische en commerciële vragen van onze afnemers.
Na gebleken geschiktheid is er op termijn de mogelijkheid om door te groeien naar de functie van productmanager of technisch-adviseur buitendienst/accountmanager.

Wij bieden deze functie o.b.v. een 40-urige werkweek.

Hiflex is gestart in 2000, is financieel kerngezond en biedt een goed pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioen-, studie en winstdelingsregeling. Daarnaast bieden wij je o.b.v. een 40-urige werkweek een groot aantal verlofdagen (24 vakantie- en 11 ADV-dagen).
Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een technisch/commerciële allrounder ter ondersteuning van onze Verkoop Binnendienst. Voor deze veelzijdige functie zouden wij graag in contact willen komen met kandidaten die o.a.:

  • Een analytisch vermogen hebben om snel tot de kern te komen;
  • Een technische opleiding hebben of binnenkort afronden;
  • Een breed takenpakket als een uitdaging zien;
  • Zelfstandig kunnen werken;
  • Een klantgerichte instelling hebben.


Wil je reageren?

Is je interesse gewekt stuur dan een kort en bondige motivatie inclusief cv naar john@hiflex.nl Voor nadere info kan je contact opnemen met John van der Lugt via 0180-466004 of eerder vermeld mailadres.

Alleen rechtstreekse sollicitaties worden in behandeling genomen.