Junior Commercieel talent met affiniteit tot de aandrijf- en besturingstechniek

(Ook als je pas afgestudeerd bent of binnenkort gaat afstuderen kan je zeker reageren.)


Wie zijn we en wat wordt er van jou verwacht?

Hiflex Automatiseringstechniek biedt meer dan alleen de componenten. Met innovatieve producten van wereldnaam, jarenlange technische kennis én de exclusieve vertegenwoordig van bekende fabrikanten heeft Hiflex alles in huis om complete fabrieksinstallaties te automatiseren in de industriële en maritieme markt.

Na een gedegen interne commerciële- en technische opleiding start je als junior medewerker binnendienst. Er wordt van je verwacht dat je afnemers telefonisch te woord staat en aanvragen uitwerkt tot een offerte. Daarnaast beantwoord je eerste- lijns technische- en commerciële vragen. Je vindt het leuk producten te verkopen en klanten te helpen. Het meedenken met de klant en servicegericht handelen vind je vanzelfsprekend. Na gebleken geschiktheid is er op termijn de mogelijkheid om door te groeien naar de functie van productmanager of technisch-adviseur buitendienst/accountmanager.

Hoe ga je het doen?

Nadat je - net als onze klanten - in het eigen trainingscentrum bent opgeleid worden je de technische finesses en commerciële mogelijkheden bijgebracht door je directe collega’s op de technische en commerciële afdelingen. Pas nadat je de basis grondig onder de knie hebt kan je zelfstandig werkzaamheden gaan uitvoeren.

Bij wie ga je dit doen?

Wij zijn een leverancier van componenten t.b.v. de industriële- en maritieme automatisering en bieden vergaande technische ondersteuning. Wij beschikken over een exclusieve vertegenwoordiging van PLC's, frequentieregelaars, softstarters, servo-systemen, bedieningspanelen, IPC's, SCADA-software en voedingssystemen van o.a. Hitachi, Exor, Invertek en Reliance. Mede door de jarenlange ervaring in dit vakgebied is Hiflex als geen ander gespecialiseerd in besturings- en aandrijftechniek. Daarnaast levert Hiflex het complete factory automation programma van Mitsubishi Electric.

Toegankelijkheid, flexibiliteit en klantvriendelijkheid staan hoog bij ons in het vaandel. "Let us simply be supportive" is dan ook onze lijfspreuk.

Wat bied je ons?

Je hebt een HBO opleiding in elektrotechniek, elektronica of mechatronica en je bent analytisch sterk waardoor je snel tot de kern van een aanvraag kunt komen en een optimale aanbieding kunt maken. Je hebt een leergierige instelling en je kunt je flexibel opstellen. Je bent een sociale, klantgerichte, energieke persoonlijkheid en je kunt verantwoordelijkheid dragen.

Wat bieden we jou?

 • Een veelzijdige functie waarin dat je heel veel ervaring kunt opdoen in de wereld van
  de industriële- en maritieme automatisering
 • Een laagdrempelige organisatie met een plezierige, informele werksfeer
 • Het onderlinge vertrouwen en ondersteuning van collega-verkopers en techneuten met ruime ervaring
 • Werken met innovatieve producten van wereldnaam
 • De mogelijkheid om je door opleidingen te blijven ontwikkelen of je in je vrije tijd in het zweet te werken met de
  fitness van de zaak regeling.
 • Een groep plezierige, enthousiaste directe collega’s
 • Een ruime inwerkperiode, deels in ons eigen opleidingscentrum.
 • Zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder o.a. een vrijwel premievrij pensioen,
  winstdelingsregeling, goede studiekostenregeling enz.

Wat vinden wij een pré?

 • Affiniteit met aandrijftechniek- en industriële automatisering
 • Een zekere mate van stressbestendigheid
 • Een zeer goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met het hoofd van de commerciële afdeling onze heer ing. John van der Lugt