Vacature Sales Engineer Binnendienst / Productmanager met affiniteit tot de aandrijf- en besturingstechniek

(Ook als je pas afgestudeerd bent of binnenkort gaat afstuderen kan je zeker reageren)

Wie zijn wij?

Wij zijn een importeur en leverancier van producten op het gebied van de industriële automatisering en bieden vergaande technische ondersteuning aan onze afnemers. Wij beschikken over exclusieve vertegenwoordigingen van o.a. frequentieregelaars, PLC’s, bedienpanelen en softstarters. Mede door de jarenlange ervaring in dit vakgebied is Hiflex als geen ander gespecialiseerd in de aandrijf- en besturingstechniek. Toegankelijkheid, flexibiliteit en klantvriendelijkheid staan hoog bij ons in het vaandel.


Wat bieden wij?

Onze nieuwe verkoop binnendienst medewerk(st)er / productmanager bieden wij een uitdagende functie met een grote variatie aan werkzaamheden die o.a. bestaan uit het opstellen en commercieel begeleiden van offertes en het beantwoorden van eerstelijns technische en commerciële vragen van onze afnemers.
Als productmanager Mitsubishi Factory Automation ben je de eerste interne en externe aanspreekpersoon van een grote wereldwijde fabrikant op het gebied van de aandrijf- en besturingstechniek binnen Hiflex. Je bent (mede)verantwoordelijk voor het uitdenken en uitvoeren van het beleid naar de Nederlandse markt.

Wij bieden deze functie o.b.v. een 40-urige werkweek.

Hiflex is gestart in 2000, is financieel kerngezond en biedt een goed pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioen-, studie en winstdelingsregeling. Daarnaast bieden wij je o.b.v. een 40-urige werkweek een groot aantal verlofdagen (27 vakantie- en 11 ADV-dagen).


Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een technisch/commerciële allrounder ter ondersteuning van onze Verkoop Binnendienst i.c.m. een zeer afwisselende en uitdagende baan als Productmanager. Voor deze veelzijdige functie zouden wij graag in contact willen komen met kandidaten die o.a.:

  • Een analytisch vermogen hebben om snel tot de kern te komen;
  • Een technische opleiding hebben (voorkeur Elektrotechniek /Mechatronica) ;
  • HBO werk- en denkniveau
  • Een breed takenpakket als een uitdaging zien;
  • Zelfstandig kunnen werken;
  • Een servicegerichte en probleemoplossende instelling hebben


Wil je reageren?

Is je interesse gewekt stuur dan een kort en bondige motivatie inclusief cv naar john@hiflex.nl. Voor nadere info kan je contact opnemen met John van der Lugt via 0180-466004 of eerder vermeld mailadres.
Alleen directe sollicitaties worden in behandeling genomen.