Skip to main content

EXOR eX200

Brug tussen Basic en High-end HMI’s

Hiflex introduceert het Exor eX200 bedienpaneel: De perfecte brug tussen basic en high-end bedienpanelen

Hendrik-Ido-Ambacht – 30/05/2024

Met trots kondigen wij de lancering aan van het EXOR eX200 bedienpaneel (HMI). Dit innovatieve bedienpaneel biedt een ideale balans tussen eenvoud en geavanceerde functionaliteit, waardoor het een onmisbare tool is voor diverse industriële toepassingen.

De EXOR eX200 is ontworpen om de kloof te overbruggen tussen eenvoudige en high-end bedienpanelen. Met een focus op gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid, biedt dit paneel de perfecte oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een kosteneffectieve en krachtige HMI-oplossing.

eX200_compilatie

Belangrijkste kenmerken van de Exor eX200

Krachtige Prestaties:
De EXOR eX200 is uitgerust met een krachtige 64-bit quad-core processor die zorgt voor snelle en nauwkeurige besturing van industriële processen, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel eenvoudige als complexe toepassingen.

Processor

Uitgebreide Communicatie opties:
Dit bedienpaneel ondersteunt een breed scala aan communicatieprotocollen en interfaces, waaronder Ethernet, Modbus, Profinet en CAN (standaard CAN-poort aanwezig), wat naadloze integratie met bestaande systemen mogelijk maakt.

CAN_Logo

Gebruiksvriendelijke Interface:
Met een intuïtieve touchscreen interface biedt de EXOR eX200 eenvoudige toegang tot essentiële functies en instellingen. Dit zorgt voor een vlotte en efficiënte bediening, ongeacht de technische expertise van de gebruiker.

Exor_swipe

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid:
Gebouwd om te presteren in uitdagende industriële omgevingen, garandeert de EXOR eX200 een lange levensduur en minimale uitvaltijd, wat bijdraagt aan de continuïteit van bedrijfsprocessen.

Geavanceerde Beveiliging:
De EXOR eX200 is voorzien van robuuste beveiligingsfuncties die beschermen tegen cyberdreigingen en ongeautoriseerde toegang, waardoor uw kritieke systemen veilig blijven.

Security

Corvina Cloud Platform


De eX200 serie kan ook naadloos communiceren met het Corvina Cloud Platform, waarmee u gemakkelijk een VPN verbinding kan maken of uw data kan uploaden om innovatieve dashboards te maken.

Lees meer informatie op de pagina van de CORVINA.

Optidrive_leidingbreuk

Meer weten over de Exor eX200?
Informatie en specificaties zijn te vinden op de pagina van de eX200 en in onze webshop.

Neem gerust contact op als er vragen zijn.