1. Chiron-tec wint 2de prijs Reliance 4 SCADA competitie

  Chiron-tec 2de prijs Reliance competitie

  Dennis Slegers (Chiron-tec) en Gerrit Harmsen (Hiflex)

  Chiron-tec wint 2de prijs in Reliance 4 Success Story competitie

  Chiron-tec uit Rosmalen heeft de 2de prijs in de Reliance 4 Success Story competitie gewonnen met een project dat zij hebben gerealiseerd bij het bedrijf Zandbergen World's Finest Meat. In maart 2020 heeft Chiron-tec een systeem geïmplementeerd voor de besturing en monitoring van de processen van koelen en vriezen in de productiefaciliteit van Zandbergen. Hiflex feliciteert Chiron-tec met het behalen van de 2de prijs met dit mooie project.


  Klik
  Lees meer »
 2. Nieuwe trainingsdatums bekend

  Hiflex training

  Trainingsschema september - december 2021

  De trainingen voor september tot en met december zijn bekend! In verband met de maatregelen rondom het corona virus is er een tijdelijke beperking van maximaal 3 deelnemers.
  Naast standaard trainingen bieden wij ook de mogelijk voor maattrainingen.


  Klik op de onderstaande knop voor meer informatie en om in te schrijven.


  info en inschrijven

  Lees meer »
 3. Twee miljoenste Invertek frequentieregelaar naar Hiflex

  Gouden Invertek E3 frequentieregelaar
  Jeffrey Jaakken (Project Manager/Aandrijfspecialist) en Bram Tijl (Product Manager)

  Twee miljoenste Invertek frequentieregelaar naar Hiflex

  Hiflex Automatiseringstechniek heeft de twee miljoenste Optidrive frequentieregelaar ooit in ontvangst genomen. Wij ontvingen de eenmalige ‘gouden frequentieregelaar’ nadat deze in april in Wales was geproduceerd. De gouden Optidrive E3 stellen wij tentoon op onze vestiging in Ridderkerk. Invertek heeft een wereldwijd verkoopnetwerk in meer dan 80 landen.

  Hiflex ontvangt gouden frequentieregelaar

  Eind april bereikte Invertek Drives, fabrikant van frequentieregelaars, een belangrij
  Lees meer »
 4. Groot assortiment remweerstanden

  Hiflex gevel

  Groot assortiment remweerstanden

  Hiflex heeft nu een groot assortiment remweerstanden van 200W tot en met 50kW in diverse weerstandswaarden (kleiner of groter op aanvraag). Veel types kunnen wij standaard uit voorraad leveren.

  Remweerstand nodig?

  Heb je een applicatie met een elektrische aandrijving (frequentieregelaar, servo e.d.) en moet er geremd worden? In veel gevallen is er een remweerstand nodig. Hiflex geeft al meer dan 20 jaar degelijk advies en heeft nu haar assortiment remweerstanden nog meer vergroot. Hierdoor kunnen wij altijd een passende oplossing bieden.

  Laat je goed adviseren

  Lees meer »
 5. Samenwerken in lastige tijden

  Hiflex gevel

  Samenwerken in lastige tijden

  Graag vragen wij je aandacht voor het onderstaande.


  Ontstaan probleem

  Het is waarschijnlijk niemand ontgaan dat er wereldwijd een schaarste is ontstaan aan elektronische componenten. De ontstane tekorten hebben meerdere redenen. Hoe kunnen we hierin samenwerken om zo goed mogelijk volgens planning te leveren?

  Gevolgen?

  Mogelijk heb je al het een en ander meegekregen via andere toeleveranciers, maar ook wij kunnen niet anders dan melding maken van de volgende situatie. Onze leveranciers hebben ons geïnformeerd over wat zij met betrekking tot toekomstige leveringen verwachten. Het komt e
  Lees meer »
 6. Exor eX712 is nu uit voorraad leverbaar!

  Hitachi HX-RIO3 Remote I/O

  Exor eX712 extra breed bedienpaneel nu uit voorraad leverbaar

  Dit beeldscherm heeft een resolutie van 1920x720 bij een verhouding van 24:9. De eX712 is volledig compatibel met JMobile versie 4.0 of hoger.

  Lees verder

  Lees meer »
 7. Hiflex nieuwsbrief 56 is uit. Lees hem nu!

  Hiflex gevel

  Hiflex nieuwsbrief 56 editie maart 2021 is uit

  Lees over de veranderingen in de Hiflex organisatie, de Hiflex online training en support, het extra brede bedienpaneel van Exor, het intelligente Remote I/O systeem van Hitachi en nog ander interessant nieuws.

  Lees nieuwsbrief

  Lees meer »
 8. Hitachi HX-RIO3 nu verkrijgbaar!

  Hitachi HX-RIO3 Remote I/O

  Remote I/O wordt intelligent met de nieuwe Hitachi HX-RIO3 serie

  De HX-RIO3 Remote I/O serie gaat verder waar andere Remote I/O systemen stoppen. Naast veldbusmodules (zoals Modbus TCP/RTU, EtherCAT, PROFINET) is er ook een netwerkadapter die te programmeren is met CODESYS V3.

  Lees verder

  Lees meer »
 9. Vacature - Bedrijfsadministrateur (m/v)

  Wie zijn wij?

  Wij zijn een leverancier van componenten op het gebied van de industriële automatisering en bieden vergaande technische ondersteuning aan onze afnemers. Wij beschikken over exclusieve vertegenwoordigingen van o.a. frequentieregelaars, PLC’s, bedienpanelen en softstarters. Mede door de jarenlange ervaring in dit vakgebied is Hiflex als geen ander gespecialiseerd in de besturings- en aandrijftechniek. Toegankelijkheid, flexibiliteit en klantvriendelijkheid staan hoog bij ons in het vaandel.

  Hiflex is gestart in 2000, is financieel kerngezond en biedt uiteraard een goed pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioen- en winstdelingsregeling.  W

  Lees meer »
 10. NIEUW: Mitsubishi FR-CS80 frequentieregelaar

  Mitsubishi Servo/Motion Webinar

  Mitsubishi introduceerd de FR-CS80 frequentieregelaar

  Mitsubishi Electric heeft de FR-CS80 frequentieregelaar geïntroduceerd. Hiflex heeft deze kleine krachtpatser opgenomen in het assortiment.

  Lees verder

  Lees meer »
Posts loader