service

Hiflex biedt u snelle en toegankelijke service.

De serviceafdeling van Hiflex zorgt voor een snelle en vakkundige reparatie of verzorgt zelfs uw preventieve onderhoud.
Een servicecontract is bij Hiflex overbodig.

Software support

Voor ondersteuning maken wij gebruik van TeamViewer.
TeamViewer downloaden

Snelle en vakkundige reparatie

Hiflex zorgt ervoor dat u, bij een eventueel defect, vrijwel direct kunt beschikken over een identiek of vervangend product zodat uw toepassing weer snel functioneert. Buiten kantooruren zijn wij hiervoor bereikbaar op een speciaal servicenummer.
In geval van nood openen wij zelfs 's nacht ons magazijn voor u.
Onze servicemedewerkers zorgen voor een adequate reparatie van uw frequentieregelaars, HMI of PLC's. Door gedegen productopleidingen en jarenlange ervaring van onze medewerkers worden reparaties snel en vakkundig uitgevoerd. Onze medewerkers worden voortdurend nageschoold door vakspecialisten van de leveranciers en zij beschikken over de originele onderdelen en schema's. Nadat een reparatie bij Hiflex is uitgevoerd worden de producten uitvoerig getest.
Om een goed beeld te krijgen van de belastbaarheid in het veld beschikt Hiflex over een in eigen beheer gebouwde beproevingsinrichting waarop de frequentieregelaars belast kunnen worden getest. Doordat er een gedegen ervaring is opgebouwd wordt er effectief gewerkt, waardoor reparaties tegen aanvaardbare kosten kunnen worden uitgevoerd.

Preventief onderhoud

Hitachi frequentieregelaars worden al meerdere decennia in Nederland verkocht. Vaak kunnen regelaars die al langere tijd worden ingezet nog vele jaren mee indien de componenten die aan slijtage of veroudering onderhevig zijn worden vervangen. Onze servicemedewerkers weten uit ervaring welke componenten dat zijn, zodat alleen die componenten worden vervangen waar een verhoogd risico in schuilt. Vaak betreft het de koelventilator en bepaalde condensatoren. Vervuilde componenten worden schoongemaakt en elektrische verbindingen worden opnieuw gemaakt. Preventief onderhoud voorkomt uitval juist op het moment dat het u echt niet uitkomt. Neemt u contact op met onze service afdeling voor een vrijblijvende prijsopgave.

Proces Tuning

Heeft u twijfels over de tuning van een proces, ook dan kunt u een beroep doen op onze service-, aandrijf- en besturingsspecialisten. Door jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende processen komen ze vaak tot een verrassend resultaat.

Wist u dat de servicedienst van Hiflex voor uitlevering buiten openingstijden altijd bereikbaar is? Dus ook ’s nachts en tijdens de feestdagen!

Ons snummer is: 0180-466004