Skip to main content

Persberichten

Deze artikelen zijn vrij te publiceren

Hiflex De Wadi 2

Hiflex is verhuisd!

Hiflex is verhuisd naar een gloednieuw pand in Hendrik-Ido-Ambacht. 

Het nieuwe adres is:

De Wadi 2
3343LK Hendrik-Ido-Ambacht

De overige contactgegevens als e-mailadressen, telefoonnummer (0180-466004) en het websiteadres (hilex.nl) blijven ongewijzigd.

Datum: 12 januari 2024

Download het persbericht hier onder

NFO Sinus Optimal

Hiflex distributeur van NFO DRIVES

Hiflex breidt het productaanbod uit met een serie unieke frequentieregelaars van NFO Drives. Deze frequentieregelaars zijn een aanvulling op het al bestaande Hiflex leveringsprogramma. Hiflex is de Nederlandse importeur van Invertek frequentieregelaars, Hitachi frequentieregelaars en PLC’s, EXOR HMI’s en is Preferred Partner van Mitsubishi Electric Factory Automation. De frequentieregelaars van NFO Drives zijn een perfecte aanvulling omdat ze een andere technologie toepassen dan PWM frequentieregelaars. Dit levert grote voordelen op voor zowel de installateur als eindgebruiker.

Datum: 19 juni 2023

Download het persbericht hier onder

Gouden Invertek

Twee miljoenste Invertek drive naar Hiflex

Hiflex Automatiseringstechniek, verkooppartner in Nederland van Invertek Drives heeft de twee miljoenste Optidrive frequentieregelaar ooit in ontvangst genomen. Hiflex ontving de eenmalige ‘gouden frequentieregelaar’ nadat deze in april in Wales was geproduceerd. De Optidrive E3 wordt tentoongesteld in het hoofdkantoor van Hiflex in Ridderkerk. Invertek heeft een wereldwijd verkoopnetwerk in meer dan 80 landen.

Datum: 15 mei 2021

Download het persbericht hier onder