Skip to main content

Frequentieregelaars

Onze merken merken frequentieregelaars:

Invertek logo

Invertek is een Britse producent van frequentieregelaars, gevestigd in Wales. Dit zeer sterk groeiend bedrijf is vertegenwoordigd in meer dan 80 landen en produceert al meer dan 20 jaar frequentieregelaars. Het succes van Invertek is mede te danken aan het ijzersterke Invertek concept “EASY-TO-USE” en het uitgebreide programma IP66 frequentieregelaars.


Hitachi Logo

Hitachi kan worden gezien als één van de pioniers op het gebied van de frequentieregelaars. De frequentieregelaars zijn de laatste jaren aanzienlijk doorontwikkeld. Dit blijkt uit de mogelijkheden en de prestaties. De frequentieregelaars voldoen aan alle internationale normen zoals CE, UL, cUL en C-tick.


Mitsubishi Logo

Mitsubishi Electric frequentieregelaars kenmerken zich door hun superieure kwaliteit, betrouwbaarheid en lange levensduur. Door een complete assortiment regelaars heeft Mitsubishi altijd een passende oplossing voor elke applicatie. Het leveringsprogramma loopt van 0,1kW tot en met 2,2kW voor 1-fase regelaars en van 0,4kW tot en met 630kW voor 3-fasen regelaars.


NFO logo

Als enige frequentieregelaars op de markt produceren de NFO frequentieregelaars een uitgangsspanning met een zuivere sinuscurve. Met deze technologie treden er geen lagerstromen op, waardoor motorlagers niet beschadigen. Hierdoor zorgt NFO Sinus voor een kosteneffectieve, ononderbroken werking van elektromotoren. Een ander groot voordeel is dat de motor stil draait zonder hinderlijk piepend geluid en dat er geen dure afgeschermde EMC kabels nodig zijn.