Skip to main content

World of Technology & Science 2024

24 t/m 27 september Jaarbeurs Utrecht

Hiflex gaat deelnemen aan de WoTS 2024

Hendrik-Ido-Ambacht – 22/02/2024

Hiflex gaat deelnemen aan de prestigieuze beurs “World of Industrie, Technology & Science 2024”. Het evenement zal plaatsvinden van dinsdag 24 tot en met vrijdag 27 september en belooft een opwindende gelegenheid te zijn voor de uitwisseling van kennis, innovatie en netwerkmogelijkheden in de industrie.

WoTS

Wat is er te zien op de Hiflex stand?

Tijdens de beurs gaat Hiflex technologische ontwikkelingen, innovatieve oplossingen en producten presenteren van onder andere:

  • Invertek
  • NFO DRIVES
  • Mitsubishi Electric
  • EXOR

Als een bedrijf dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige industriële oplossingen en support, zal Hiflex zijn expertise tentoonspreiden in een breed scala aan sectoren, waaronder industriële automatisering, machinebouw en meer.

De bezoekers van de beurs kunnen uitkijken naar het verkennen van cutting-edge producten, evenals het bijwonen van demonstraties die worden verzorgd door het deskundige team van Hiflex. Wij gaan een volledig werkende multi-pomp applicatie van Invertek tonen. Met dit demonstatiemodel gaan wij bezoekers laten zien hoe gemakkelijk het Optiflow systeem werkt.

Bovendien biedt de beurs een uitstekende gelegenheid voor professionals om te netwerken, ideeën uit te wisselen en potentiële samenwerkingen te verkennen.

Invertek Optiflow beursmodel

Meld je nu alvast aan voor de WoTS. Kosteloos!

Aanmelden voor WoTS2024 is gratis en gaat heel eenvoudig. Klik op de button en meld je aan.

Neem gerust contact op als er vragen zijn.