Skip to main content
Exor logo

Developer Day 2024

Hét Evenement voor Programmeurs en Systeemontwerpers

Op woensdag 16 en donderdag 17 oktober organiseren Hiflex en EXOR een bijzonder evenement voor programmeurs en systeemontwerpers: de Exor Developers Day. Dit kosteloze event biedt diepgaande informatie en waardevolle inzichten voor iedereen die werkt met JMobile Studio en/of Corvina Cloud. Het belooft een niet te missen kans te worden voor professionals die hun kennis willen verdiepen en hun netwerk willen uitbreiden.


Wat kun je verwachten?

De Exor Developers Day richt zich specifiek op de tools en technologieën die essentieel zijn voor moderne programmeurs en systeemontwerpers. Hieronder een overzicht van wat je kunt verwachten:

 • Informatieve Sessies: Experts van Hiflex en EXOR zullen diepgaande presentaties geven over de nieuwste functies en best practices voor JMobile Studio en Corvina Cloud. Deze sessies zijn ontworpen om zowel beginners als gevorderde gebruikers te voorzien van waardevolle inzichten.

 • Real-time demonstraties: Tijdens deze dag krijgen deelnemers praktijkvoorbeelden te zien die de experts real-time gaan tonen. Zo krijg je een goed beeld van alle mogelijkheden van de hard- en software. Wellicht brengt het je op ideeën of biedt het je een oplossing waaraan jezelf nog nooit hebt gedacht. 

 • Netwerkmogelijkheden: Naast de leerzame sessies is er volop gelegenheid om te netwerken met collega-professionals. Dit is een uitstekende kans om ervaringen te delen, nieuwe contacten te leggen en samen te werken aan innovatieve oplossingen.

 • Interactie met experts: Dit is de perfecte gelegenheid om je vragen te stellen aan de experts van Hiflex en EXOR. 

De exacte invulling en onderwerpen van deze dag volgen later.

EDD logo

WAAROM DEELNEMEN?

Het bijwonen van de Exor Developers Day biedt tal van voordelen:

 • Up-to-Date Blijven: De technologische wereld verandert snel. Door deel te nemen aan dit evenement blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends.

 • Praktische ideeën: De demonstraties zijn gericht op het direct geven van ideeën en oplossingen in de praktijk. Dit maakt je werk efficiënter, effectiever en vooral leuker.

 • Community Engagement: Ontmoet en leer van andere professionals in je vakgebied. De gedeelde kennis en ervaring binnen de community zijn van onschatbare waarde.

TURN IDEAS INTO REALITY

Voor Wie Is Dit Event?

De Exor Developers Day is speciaal ontworpen voor:

 • Programmeurs: Of je nu een ervaren ontwikkelaar bent of net begint, dit evenement biedt waardevolle inzichten en praktische tips die je kunnen helpen je vaardigheden te verbeteren.

 • Systeemontwerpers: Leer hoe je JMobile Studio en Corvina Cloud optimaal kunt inzetten voor je systeemontwerpen, en ontdek nieuwe mogelijkheden om je projecten naar een hoger niveau te tillen.


PRAKTISCHE INFORMATIE
 • Data: woensdag 16 en donderdag 17 oktober (kies een dag)
 • Tijd: van 9:00 uur t/m 16:00 uur
 • Locatie: De Wadi 2, 3343LK, Hendrik-Ido-Ambacht
 • Kosten: Gratis, inclusief lunch
Hiflex

Aanmelden

Meld je vandaag nog aan voor de Exor Developers Day en zorg dat je deze unieke kans niet mist. Het aantal plaatsen is beperkt dus klik nu op de aanmeldknop om je plek te reserveren.

We hopen je te zien op woensdag 16 of donderdag 17 oktober voor een inspirerend en leerzaam evenement!