Nieuwe Hiflex webshop

De voordelen van online bestellen

Uiteraard zijn wij blij met elke order, of het nu per telefoon, per e-mail of via de webshop gaat. Elke order behandelen wij met de uiterste zorg. Meer en meer klanten ontdekken dat bestellen via onze webshop voordelen voor hen oplevert. Het is een eenvoudige en efficiënte manier om industriële componenten te bestellen. De nieuwe Hiflex webshop biedt een uitgebreide selectie van meer dan 2000 artikelen, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot hoogwaardige producten die voldoen aan al je behoeften.

Hieronder een overzicht van de voordelen:

1. Ruime keuze: Met meer dan 2000 artikelen biedt de Hiflex webshop een breed scala aan industriële componenten, van frequentieregelaars en softstarters tot HMI’s, PLC’s en Remote I/O. Of je nu op zoek bent naar specifieke onderdelen of inspiratie voor nieuwe projecten, je vindt het allemaal op één plek.

2. Transparante prijsstelling: Bij Hiflex geloven we in transparantie. Daarom tonen wij altijd zowel de actuele bruto als nettoprijzen, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Geen verrassingen bij het afrekenen, alleen duidelijkheid en eerlijkheid.

3. Gemakkelijk bestelproces: Dankzij de gebruiksvriendelijke interface van de Hiflex webshop is het bestellen van producten een fluitje van een cent. Bovendien kun je jouw bestelgeschiedenis bekijken, favoriete artikelen opslaan voor herhaalbestellingen en eenvoudig documentatie en handleidingen downloaden, waardoor het hele proces moeiteloos verloopt.

4. Efficiënt herbestellen: Met de mogelijkheid om favoriete artikelen op te slaan, is het herbestellen van producten nog nooit zo eenvoudig geweest. Of het nu gaat om veelgebruikte onderdelen of essentiële componenten, je hebt ze met slechts een paar klikken weer in huis.

5. Toegang tot documentatie: Wil je meer weten over een bepaald product? Geen probleem! Met de Hiflex webshop kun je eenvoudig documentatie en handleidingen downloaden, zodat je altijd beschikt over de informatie die je nodig hebt om het meeste uit je aankopen te halen.

Image by drobotdean on Freepik

Kortom, de nieuwe Hiflex webshop biedt een geoptimaliseerde winkelervaring die aansluit bij de behoeften van moderne klanten. Met een ruime keuze aan producten, transparante prijzen, een eenvoudig bestelproces, efficiënt herbestellen en toegang tot documentatie, is het bestellen via de Hiflex webshop de slimme keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige industriële oplossingen.

Nog geen account voor de nieuwe webshop?
Vraag een account aan en ervaar de voordelen van online bestellen.

Ga direct naar de webshop
Heb je al een account of wil je gewoon eens kijken? Ga dan direct naar naar de webshop.

Neem gerust contact op als er vragen zijn.LEVERING UIT VOORRAAD
Vrijwel al onze producten zijn uit voorraad leverbaar.


RUIME ERVARING
Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de aandrijf- en besturingstechniek.24/7 BEREIKBAAR
Voor noodlevering buiten kantooruren zijn wij bereikbaar via: 0180-466004.TECHNISCHE TRAININGEN
Wij bieden een ruime keuze aan trainingen.

De Wadi 2
3343 LK Hendrik-Ido-Ambacht

0180 - 46 60 04
info@hiflex.nl


YouTube
LinkedIn

Openingstijden:
Maandag - Vrijdag
8:15 - 17:00 uur

KvK nr.: 29037227
BTW nr.: NL007635072B01
IBAN: NL67INGB0667262784
BIC: INGBNL2A