Skip to main content

Hiflex neemt deel aan de beurs WOTS 2024

WoTS

Hiflex heeft vandaag aangekondigd dat het zal deelnemen aan de prestigieuze beurs “World of Industrie, Technology & Science 2024”. Het evenement zal plaatsvinden van 24 tot en met 27 september en belooft een opwindende gelegenheid te zijn voor de uitwisseling van kennis, innovatie en netwerkmogelijkheden in de industrie.

Tijdens de beurs gaat Hiflex technologische ontwikkelingen, innovatieve oplossingen en producten presenteren van Invertek, NFO DRIVES, Mitsubishi Electric en EXOR. Als een bedrijf dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige industriële oplossingen en support, zal Hiflex zijn expertise tentoonspreiden in een breed scala aan sectoren, waaronder industriële automatisering, machinebouw en meer.

De bezoekers van de beurs kunnen uitkijken naar het verkennen van cutting-edge producten, evenals het bijwonen van demonstraties die worden verzorgd door het deskundige team van Hiflex. Bovendien biedt de beurs een uitstekende gelegenheid voor professionals om te netwerken, ideeën uit te wisselen en potentiële samenwerkingen te verkennen.

“Hiflex is verheugd om deel te nemen aan de Beurs World of Industrie, Technology & Science 2024,” aldus Remco Schenk, Marketingmanager van Hiflex. “Dit evenement biedt ons een platform om nieuwe innovaties te presenteren en in contact te komen met collega’s, klanten en partners in de industrie. We kijken ernaar uit om bij te dragen aan de voortdurende vooruitgang en groei van de sector.”

Hiflex verwelkomt bezoekers van de beurs in Hal 9, standnummer 9A016, waar het team klaar staat om te informeren, te inspireren en samen te werken aan de bouw van de toekomst van de industrie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *