Waarom is Hiflex voor u een interessante partner?

Sinds de start van Hiflex in 2000 staat een hoge mate van toegankelijkheid en een optimale support van onze afnemers centraal. Inmiddels heeft Hiflex met zijn gemotiveerde en ervaren medewerkers hiermee een goede naam in Nederland opgebouwd. Met een flexibele en resultaatgerichte instelling streeft Hiflex met zijn afnemers, leveranciers en medewerkers naar een langdurige en hechte relatie. Een behoorlijk aantal medewerkers is ook aandeelhouder van Hiflex.

Dit resulteert voor u in:

  • Een hoge mate van betrokkenheid
  • Slagvaardige ondersteuning en advisering
  • Degelijke service en nazorg
  • Plezierige samenwerking

Hiflex heeft mede hierdoor de laatste jaren een behoorlijke groei doorgemaakt. Het motto naar onze klanten toe is en blijft dan ook:

Let us simply be supportive

Hiflex levert u producten van wereldnaam met een uitstekende ondersteuning voor de industrie, met name:
Voor de maritieme markt levert Hiflex de producten met dezelfde ondersteuning voorzien van speciale maritieme keurmerken uit het leveringsprogramma van:
  • Exor
  • Invertek
  • Mitsubishi Electric

Hiflex biedt meer dan alleen de componenten

Medewerkers met ruime ervaring

binnendienst

De meeste medewerkers hebben 15 tot 35 jaar ervaring in de aandrijf- en besturingstechniek. Of het nu gaat om een toepassing in de voedingsindustrie, een hijsinstallatie, verpakkingsmachine of een HVAC toepassing, onze medewerkers hebben er ervaring mee. Een hoog kennisniveau treft u al aan bij de verkoopbinnendienst waarbij iedere medewerker naast een brede algemene product- en toepassingskennis een “eigen” product expertise heeft. Het binnendienstteam wordt ondersteund door een team van projectingenieurs met een hoge specialisatiegraad. Om de kennis scherp te houden doen zij ook zelf regelmatig software projecten. Ook veiligheid wordt bij Hiflex serieus genomen. Alle technisch medewerkers zijn VCA gecertificeerd.

Servicedienst 24 uur per dag bereikbaar voor leveringen


Onze eigen servicedienst verricht snel de meeste eenvoudige reparaties. Sommige reparaties kunnen op locatie plaats vinden; andere verdienen de beschermende omgeving van onze elektrische werkplaats die ruim is voorzien van testinrichtingen. In geval van nood wordt het magazijn ook ‘s nachts geopend en kan een vervangend product worden verstrekt. Onze servicedienst is buiten kantoortijden bereikbaar via: 0180-466004.

Levering uit voorraad


Ondanks de grote verscheidenheid aan artikelen kunnen de meeste producten direct uit onze ruime voorraad worden geleverd. De laatste jaren heeft Hiflex de voorraad sterk uitgebreid. Bij een bestelling van een voorraadartikel vóór 15.00 uur vindt de verzending nog dezelfde werkdag plaats. Spoed levering is in overleg ook mogelijk. Een aantal van onze leveranciers beschikt over een grote eigen voorraad waaruit wij bij zeer grote opdrachten binnen een week kunnen putten.

Ondersteuning


Of het nu gaat om gerichte technische ondersteuning of een snelle vrijblijvende prijsopgave onze technisch adviseurs, productmanagers, projectingenieurs en servicedienst staan voor u klaar. Wenst u op weg geholpen te worden met een project dan kunt u een maattraining afspreken waarbij wij u gericht op weg kunnen helpen.

Nederlandstalige handboeken en snel van start handleidingen


Veel van onze producten worden geleverd inclusief een Nederlandstalige handleiding. Voor sommige producten hebben wij -gebruikmakend van onze eigen ervaringen- een 'snel van start' handleiding geschreven. Dit bespaart u veel tijd bij de inbedrijfstelling.

Gestructureerde informatie voorziening


Hiflex plaatst minimaal één keer per week een interessant bericht op LinkedIn. Dit varieert van nieuws over producten, instructievideo's, evenementen en andere wetenswaardigheden. Volg ons op LinkedIn
4 Keer per jaar houden wij onze afnemers op de hoogte via een digitale nieuwsbrief. Klik hier en ontvang onze digitale nieuwsbrief.

Trainingen en seminars


Regelmatig verzorgen wij trainingen in ons eigen opleidingscentrum in Ridderkerk. Ook seminars worden door ons gegeven. Zij worden verzorgd door onze productmanagers, projectingenieurs of service medewerkers. Ook maattrainingen specifiek gericht op uw toepassing zijn mogelijk.
Bij de trainingen wordt er gebruik gemaakt van een ruim aanbod onderwijsleermodellen.
Een uitgebreid overzicht van de trainingen en workshops treft u hier aan

Applicatie software en paneelbouw

Heeft u zelf geen tijd of mist u nog even de kennis dan kunnen wij ook de applicatiesoftware voor u schrijven. Ook kunnen wij het geheel voor u laten samenbouwen tot een werkend systeem. De inbedrijfstelling kan, indien gewenst, eveneens door ons verzorgd worden. Hiflex werkt nauw samen met een aantal hoogwaardige paneelbouwers verspreid over geheel Nederland die vaak ook systeemintegrator van onze producten zijn. (Zie service/wederverkoop.)

Hiflex is ook mogelijk voor u de juiste partner voor Co-makership

Indien u zelf even niet de capaciteit heeft om software ontwikkelingen door te voeren in PLC programma’s, HMI applicaties (aanpassen van de bedieningsstructuur, gewenste rapportages) of u wenst het proces met een SCADA applicatie uit te breiden dan kan Hiflex u hierbij mogelijk van dienst zijn. U kent de wensen van uw afnemers en van u zelf als geen ander. De Hiflex medewerkers kennen de mogelijkheden van onze apparatuur als geen ander. Samen met u komen we dan tot een optimaal eindresultaat.

Veiligheid hoog in het vaandel bij Hiflex

Het laatste wat je als bedrijf wilt is dat er een ongeluk gebeurt met een van de medewerkers of dat een van de medewerkers een ongeluk veroorzaakt bij één van de afnemers. Jaarlijks gebeuren er in Nederland nog veel bedrijfsongevallen. Al sinds jaar en dag wordt er bij Hiflex alles aangedaan om deze te voorkomen. Zo zijn alle technische medewerkers VCA gecertificeerd. Het hoofd van de technische afdeling houdt regelmatig veiligheidsbijeenkomsten (toolbox meetings) waarbij in de praktijk voorkomende onveilige situaties worden besproken. Ook wordt er regelmatig gecontroleerd op het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen en worden er werkplekinspecties uitgevoerd.

Een team van klantgerichte vakspecialisten staat voor u klaar!